Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 3 de gener del 2008

Viarany, compromesos amb el territori

Pròxima activitat:
dissabte 12 de gener: Excursió al Montdúver des de la Valldigna

I està preparant la 1a Marxa pels Països Catalans

5 i 6 d'abril, Alzira-Xeraco

+info

--------------

Viarany, grup de muntanya de l’esquerra independentista, naix com un grup de muntanya format per una colla de joves de l’Horta i de la Safor compromesos amb el territori i amb les diferents lliutes per la seua defensa arreu dels Països Catalans.

Des d’aquest punt de vista, no es tracta d’un grup que ix a la muntanya amb la simple i lloable intenció de gaudir de la natura, sinó que organitzem les excursions sempre amb un treball previ de contacte amb membres dels diferents col·lectius de defensa del territori.

Creiem que és una molt bona manera de recolzar i coordinar una sèrie de moviments que moltes vegades no gaudeixen de la suficient atenció i, alhora, conéixer millor el nostre territori i totes les seues problemàtiques, ja siga a la Vall d’Àrreu (Pallars Sobirà) o a les platges de Finestrat (Marina Baixa).

Però Viarany es proposa també altres objectius que se situen en la línia ideològica de què parlàvem adés, bàsicament com a alternativa a altres models d’oci consumista que imposa el capitalisme de les grans superfícies comercials. Alliberem així també els nostres moments de lleure mitjançant excursions sanes, amenes i, alhora, polítiques i militants. I també aprofitem l’avinentesa per acudir a manifestacions de caire nacional o social o actes cívics allà on se celebren i sempre després d’una caminata pel sender més interessant del terme (ja siga a Castelló de la Plana o a Barxeta).

Si us interessa la muntanya i voleu contactar amb nosaltres, el nostre correu electrònic és: viarany@hotmail.com