Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimecres, 16 de gener del 2008

LA REFORMA DEL MODEL D’ESTAT I EL DRET DE DECIDIR

Jornada de debat
LA REFORMA DEL MODEL D’ESTAT I EL DRET DE DECIDIR

Dissabte 26 de gener del 2008, València

Octubre Centre de Cultura Contemporània

Places limitades
Cal inscripció

“Les bases per a la reivindicació del dret de decidir: drets històrics, drets nacionals i democràcia en el context europeu”
, a càrrec de Bernat Joan, director general de Política Lingüística del Govern de Catalunya

-Pausa-cafè

“El debat sobre la reforma del model d’estat”, a càrrec d’Alfons López Tena, vocal del Consell General del Poder Judicial i autor del llibre Catalunya sota Espanya.

-Dinar

“Dret de decidir: la reivindicació cívica”, a càrrec de Mònica Sabata, portaveu de la Plataforma pel Dret de Decidir, organització convocant de la manifestació del passat 1 de desembre a Barcelona

“Dret de decidir: Escòcia, el Regne Unit i Europa”, a càrrec de Xavier Solano, assessor de l’Scotish National Party (SNP) i autor d’El mirall escocès.


Notes:
-La Conferència es celebrarà a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer de Sant Ferran, 12, de València). Les places són limitades (per estricte ordre d’inscripció) i per a l’assistència és obligatòria la inscripció. Més informació a www.acpv.cat i 96 315 77 99.

-El preu de la matrícula és de 10 € (inclou dret a assistència, dinar i material). Cal ingressar-ho en el compte (2100-0700-12-0200294927, titular ACPV) abans del 21 de gener (féu constar el vostre nom en fer l’ingrés).