Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 17 de gener del 2008

Més mobilitzacions per TV3 a Alcoi i Alacant

Concentracions, concerts i conferències arreu del país

Les respostes als atacs a la llibertat d'expressió continuen arreu del País Valencià. Tant per part d'ACPV com altres agents socials i polítics valencians es continua amb el programa de mobilitzacions per donar a conéixer la situació de TV3 al País Valencià i els intents del PP valencià per silenciar una de les úniques veus mediàtiques lliures i en valencià. Les properes convocatòries tindran lloc a Alcoi (Alcoià) i a Alacant (Alacantí). Campanya TV3

A l'Alcoià ACPV ha convocat una concentració de protesta pel tancament del repetidor de la Carrasqueta i pel restabliment de les emissions de TV3 al sud del País Valencià. Serà el divendres 18 de gener, a les 20h, a la Plaça d'Espanya d'Alcoi.

Com bé sabeu, el passat diumenge 9 de desembre, el govern de Francisco Camps va desmuntar i precintar amb nocturnitat el repetidor de la Carrasqueta, a l'Alacantí. Per condemnar aquest atac a la llibertat d'expressió dels alacantins i alacantines, ara us convoquem a eixir al carrer, Per la cultura i per la nostra dignitat, el dissabte 19 de gener, a les 18h, a la Plaça del Ajuntament d'Alacant.