Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimarts, 8 de gener del 2008

Més informació sobre TV3

Acció Cultural recurre al TSJ la multa de 300.000 euros impuesta por el Consell, publicat al Levante.

Tripartit culpable, article d'opinió de Ramon Tremosa i Balcells
----

Més mobilitzacions per TV3 a Elx, Vila-real i Alacant

Concentracions, concerts i conferències arreu del país

Les respostes als atacs a la llibertat d'expressió continuen arreu del País Valencià. Tant per part d'ACPV com altres agents socials i polítics valencians es continua amb el programa de mobilitzacions per donar a conéixer la situació de TV3 al País Valencià i els intents del PP valencià per silenciar una de les úniques veus mediàtiques lliures i en valencià. Les properes convocatòries tindran lloc a Elx (Baix Vinalopó), Vila-real (Plana Baixa) i Alacant (Alacantí).

El proper dijous 10 de gener, a les 20:30h, hi haurà una conferència informativa al Casal d'ACPV a Elx sobre el tancament dels repetidors de l'entitat. La coordinadora de la campanya d'ACPV, Jacinta Rubio, explicarà l'estat dels procediments. A Elx, cal recordar, la passada Nit de Reis membres del Col·lectiu Volem TV3 ja van muntar un taula informativa a la plaça del Raval que va ser tot un èxit.

Per la seua banda, a les comarques de Castelló, concretament a Vila-real, el proper dissabte 12 de gener tindrà lloc un concert de solidaritat amb ACPV i en favor de TV3 organizat pel Bloc Jove (vegeu imatge ampliada).

Com bé sabeu, el passat diumenge 9 de desembre, el govern de Francisco Camps va desmuntar i precintar amb nocturnitat el repetidor de la Carrasqueta, a l'Alacantí. Per condemnar aquest atac a la llibertat d'expressió dels alacantins i alacantines, ara us convoquem a eixir al carrer, Per la cultura i per la nostra dignitat, el dissabte 19 de gener, a les 18h, a la Plaça del Ajuntament d'Alacant.