Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 10 de setembre del 2009

Desgavell publica el seu segon disc: “Desgavell ShowTime”


ACTUARAN AL CORRELLENGUA 2009

Després de 2 anys des del seu anterior treball, la banda valenciana Desgavell torna a la càrrega amb nou disc d’estudi: “Desgavell ShowTime”. Un àlbum d’11 temes on hi tenen cabuda des del seu ska-punk-rock habitual fins al reagge o la patchanka, amb alguna pinzellada inclús de drum’n’bass, hardcore o funki.

El disc ha estat enregistrat als estudis RPM de València entre abril i maig, i ha comptat amb la producció de Jaume Faraig, qui ja va estar darrere la taula de mescles al “Matant el temps”, primer LP del grup. De nou, Desgavell ha triat el camí de l’autogestió dins d’un panorama musical poc esperançador, amb un creixent nombre de seguidors, però encara ignorat des de les institucions públiques i els mitjans de comunicació majoritaris.

Al disc s’aborden temàtiques de caire social i reivindicatiu, com ara la violència de gènere, la manipulació als mitjans de comunicació o el vergonyós circ mediàtic que ha muntat a València la classe política valenciana. D’entre els convidats cal destacar aquesta vegada la col•laboració dels gandians La Raíz, que aporten les seues arts en el rap i el raggamuffin al tema Pels carrers.

Escolteu tres cançons del nou disc ací.