Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dilluns, 7 de novembre del 2011

Les Comarques Centrals Valencianes són un motor econòmic en temps de crisi

L'edició d'aquest valuós treball sobre ordenament territorial a les Comarques Centrals Valencianes ha tornat a posar sobre la taula la vigència d'aquest projecte de vertebració de les nostres comarques. L'assumpte, llargament debatut i estudiat en els darrers 15 anys, semblava passar moments difícils i era inevitable pensar que havia estat subtilment arraconat i bandejat de la primera línia de les reivindicacions sobre planificació territorial.

La presentació d'aquest llibre ha demostrat l'interés i la idoneïtat de les polítiques que el programa tractava d'engegar, com a motor econòmic, com a reforç d'un poderós “clúster cultural”, com a complement a les necessitats funcionals de l'eix mediterrani, etc.

Tant l'ambientòleg i presentador de l'acte Roger Cremades, com l'economista Nèstor Novell, com l'autor del treball, Joan Ignasi Cervera, coincidiren a assenyalar que és justament en aquests temps, en temps de retallades, quan cal apostar per les àrees intermèdies com la de les CCV, element clau per cohesionar el País Valencià de nord a sud.

1 comentari:

Jesus Eduard Alonso i López ha dit...

El coordinador que coordine tot això, bon coordinador serà.
I el pare que acullga el projecte, bon parot serà.