Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimecres, 9 de novembre del 2011

ACPV participa en la concentració davant les Corts Valencianes per a reclamar una Fiscalia de Delictes d'Odi al País Valencià

Toni Gisbert, secretari d'Acció Cultural del País Valencià, ha participat en la concentració convocada per la Plataforma Acció Popular contra la Impunitat que avui, 9 de novembre, ha tingut lloc a les portes de les Corts Valencianes. El motiu de la convocatòria és la commemoració de la nit dels Cristalls Trencats del 9 de novembre de l'any 1938 que fou l'inici dels pogroms de l'Alemanya nazi.

Però més enllà d'aquesta commemoració, la concentració ha denunciat la persistència de les agressions contra persones i bens mobles i immobles que pateixen diferents partits, sindicats i entitats al País Valencià, entre les quals la nostra.

Enfront d'aquesta situació, Acció Cultural denuncia la banalització de la violència feixista per part d'alguns mitjans de premsa, així com l'actitud poc decidida del govern de la Generalitat Valenciana i de la delegació del Govern espanyol a València davant d'aquesta violència. En aquest sentit, ACPV reclama la creació d'una Fiscalia especialitzada de Delictes d'Odi al País Valencià.