Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimecres, 3 de novembre del 2010

Jornada en homenatge a l'escriptor gandià Gonçal Castelló

Hi ha vides que no caben en un llibre, com la del valencià Gonçal Castelló i Gómez Trevijano (1912-2003), actor i testimoni de destacats esdeveniments polítics de bona part del segle XX.

Presentem ara les seues memòries, Final de viatge. Memòries d’un gandià: amics, coneguts i saludats, redactades majoritàriament al llarg de la dècada dels 90 però inèdites fins a l’actualitat, i en el context d’una jornada-homenatge a l’escriptor i advocat gandià. El llibre ha estat editat  pel CEIC Alfons el Vell amb la col·laboració de l'IMAB.

L’acte de presentació i la jornada es faran a la Casa de Cultura de la seua ciutat natal, Gandia, el proper 13 de novembre de 2010, i està organitzat i patrocinat pel CEIC-Alfons el Vell. Comptarà amb la col·laboració del Centre Internacional de Gandia-Universitat de València, de la Càtedra Joan Fuster-Universitat de València, de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, de l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Gandia, d’Acció Cultural del País Valencià, el Centre Ovidi Montllor d’Alcoi i de la Institució de les Lletres Catalanes.

En aquesta jornada, hi participaran, entre d’altres, amics de Gonçal Castelló, com l’escriptora Isabel-Clara Simó, l’advocat Francesc Candela, el periodista i polític Francesc de Paula Burguera o el pintor Antoni Miró; a més d’experts en algunes qüestions o fets de les èpoques viscudes per l’escriptor i advocat gandià, com Francesc Pérez Moragón o Xavier Ferré.

Àngel Velasco.


Consulteu el programa complet