Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dilluns, 22 de novembre del 2010

Ester Faus, de Joves d'Acció, premiada pel Consell dels Joves de Gandia

El Consell dels Joves de Gandia va celebrar, el divendres 19 de novembre, la IV Edició dels Premis Joves de la Ciutat de Gandia. Guardons per distingir empreses, entitats, fundacions o associacions que destaquen pel seu treball en favor de la joventut de la ciutat  i la comarca. Essent els premiats:

- Premi al millor projecte de Joventut, per al  Projecte del “Voluntariat Ecològic de Gandia”.
- Premi al millor projecte associatiu, per a la “Trobada d’Escoles en Valencià”, organitzada per l’Escola Valenciana Federació d’associacions per la Llengua.
- Premi a la millor difusió de la realitat juvenil, per al “Diari setmanal Set i Mig noticias”.

Per altra banda, el “Premi Garrot”, guardó simbòlic per a reivindicar la disconformitat al voltant de certs qüestions que afecten de manera directa al moviment juvenil, des d'una posició constructiva i amb un toc humorístic i divertit, va correspondre a la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, per haver deixa’t al CJG fora de les ajudes destinades a la realització d’activitats de voluntariat ambiental en prevenció d’incendis forestals d’enguany.


Ester Faus
Joves d'Acció va elegir Ester Faus com la persona distingida pel Consell de Joves de Gandia "per la seua trajectòria de treball al Casal Jaume I i per haver fundat, juntament amb la seua família, el grup de danses valencianes "Roda de Volta".