Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimecres, 29 de febrer del 2012

Dijous: Manuel Alcaraz repassa la transició valenciana

Dijous 1 de març
19.30 h Conferència "La transició democràtica i el País Valencià" a càrrec de Manuel Alcaraz Ramos, professor de Dret Constitucional a la UA
Teatre del Raval
Organitza el 15M la Safor-Valldigna
Col•labora la Fundació Casal Jaume I

Manuel Alcaraz segons Jesús Alonso

La Comissió d'Art, Oci i Cultura de l'Assemblea 15M Safor-Valldigna organitza la xerrada-debat "La transició democràtica i el País Valencià", a càrrec de Manuel  Alcaraz  Ramos,  professor  de  Dret  Constitucional a  la Universitat d'Alacant (UA).

La trajectòria de Manuel Alcaraz, doctor en Dret, contempla, a més, l'autoria o direcció  de  10  llibres i  més  de  30  articles  sobre  nacionalisme, pluralisme lingüístic, dret autonòmic i de la informació, polítiques culturals, corrupció política, etc. El seu darrer llibre és: "De l’èxit a la crisi. Pamflet sobre política valenciana".

Per un altra banda, Alcaraz ha estat regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant, vocal de Cultura de la Comissió Gestora de les Fogueres de Sant Joan,  cap del serveis tècnics de RTVE en la Comunitat Valenciana, vocal del Consell d’Administració de RTVV, diputat a Corts Generals  i  director  de  la  “Seu  Ciutat  d’Alacant”  –Centre  Cultural  de  la Universitat d’Alacant-.

En  la  actualitat és  president de  l’organització cívica “Plataforma d’Iniciatives Ciutadanes” i col•laborador habitual del diari “Información” d’Alacant.

Col•laboren: Pluja Teatre, Col•lectiu Espai Obert i Casal Jaume I.