Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimecres, 18 de maig del 2011

S'inauguren dues exposicions a la Sala de la Muralla

Divendres 20 de maig
20 h Exposicions de fotografia de Ramon Santamaria i de Fermo de Luck
Sala de la Muralla
Organitza l'AFS
Oberta fins al 31 de juny


“RETROBAR-SE AMB EL CASTELL DE BAIREN “
De Ramon Santamaria
L'exposició es compon de 25 fotografies muntades sobre paspartú en marcs de fusta amb cristall de 40x50. Hi ha 21 fotografies d'escenes del Castell de Bairén i altres 4 fotografies de botànica del seu entorn simbolitzant l'existència de vida-naturalesa en aquest hàbitat

La tècnica utilitzada, amb escàs tractament en programes de retoc fotogràfic, ha estat la de desaturar la majoria de colors que presenten les preses conservant en la seua majoria només un color ( blau, verd, pedres o altres), fins a arribar al quasi blanc i negre però amb certs matisos o zones en color. No obstant això alguna de les fotografies s'ha preferit per la idoneïtat i el resultat arribar fins a quasi la desaturación total fins a quasi el blanc i negre.

Altres exposicions de Ramon Santamaria:
- Col·lectiva: “ Les fabriques i el abandó” en 2011
- Individual: “ Palau Comtes de Ròtova, retrobar el passat” en 2011

---
CYANOAZULES
de Fermo de Luck

Fermín Rodríguez, que signa amb el nom Fermo de Luck, és l'autor de l'exposició CYANOAZULES, feta amb fotografia digital impresa en paper d'aquarel•la.

El currículum de Fermo de Luck com fotògraf va començar en una escola taller en Alcalà d'Henares a principis dels anys 90, on va participar en diverses col•lectives promogudes per l'Ajuntament d'Alcalà. "Abierto al erotismo", "Don Juan" o "Navidades Negras". Només ha exposat en una ocasió individualment. El treball es va cridar "Hoy te quiero más que ayer pero menos que en la cama", i va estar exposat en Alcalà d'Henares i Alacant. Forme part de la AFS des de fa uns 3 anys.

Veure fotografies de l'exposició.
+ info de l'exposició de Fermo de Luck