Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 10 d’abril del 2008

Laporta dóna 350.000 euros d'un Barça-Madrid a la Federació Llull

En el marc d'un homenatge a Jaume I amb entitats d'arreu del país, perquè continuï fomentant la llengua

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha lliurat a la Federació Llull 350.000 euros que va recaptar al partit contra el Madrid del desembre de l'any passat. Laporta vol que la federació prossegueixi fomentant la llengua arreu del país i diu que és responsabilitat del club de fomentar la llengua i la cultura catalanes 'per dignitat nacional, agraïment i responsabilitat. Volem tornar al país part del que ens ha donat'.

El lliurament s'ha fet en el marc de l'homenatge que la federació, la Institució Joan Fuster i d'altres entitats culturals i partits han retut a migdia a Jaume I, coincidint amb el 800 aniversari del seu naixement. A la capella de Santa Àgueda de Barcelona, han volgut expressar els vincles i relacions que uneixen històricament tots els territoris de parla catalana, i els interessos de futur que també tenen conjuntament.

Hi han assistit també el president de l'IEC, Salvador Giner; el filòleg i medievalista expert en Jaume I Stefano Maria Cingolani, de la Universitat la Sapienza de Roma, i representants del PSC, PSIB, PSPV i el PSOE d'Aragó, Convergència i Unió, Esquerra, Iniciativa per Catalunya i Iniciativa del Poble Valencià, PSM, Unió Mallorquina i Esquerra Unida de les Illes.

Notícia publicada a Vilaweb