Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimarts, 8 d’abril del 2008

Burjassot celebra la cerimònia de Lliurament dels Premis Vicent Andrés Estellés 2007 en el XV aniversari de la seua mort

Mª Àngels Moreno guanya el Premi de Narrativa-Bancaixa per la seua novel•la Cita a la matinada

Burjassot va acollir divendres a la nit la cerimònia de lliurament dels Premis Vicent Andrés Estellés corresponents a l'edició de 2007 i que, en enguany, coincideixen amb el XV aniversari de la mort del genial poeta. Desenes de personalitats de la política i de la cultura han acompanyat als tres guanyadors: Vicenç Llorca Berrocal, guanyador del premi VAE de Poesia per la seua poemari L'últim Nord, Mª Àngels Moreno, guanyadora del Premi de Narrativa-Bancaixa per la seua novel•la Cita a la matinada i Josep Vicent Boira Maiques, guanyador del Premi de Narrativa Científica- Universitat de València per la seua novel•la Una illa remota.

La cerimònia es va celebrar en l'Hotel NH Jardins del Turia de la localitat i l'acte, presidit per l'Alcalde de Burjassot, José Luis Andrés Chavarrías, també ha servit per a presentar les bases oficials del certamen per a la seua edició del present 2008. La vetlada literària ha contat també amb la presència dels fills del poeta, Carmina i Vicent, a més d'altres familiars i reconegudes personalitats del món de la cultura.

Amb una dotació econòmica de 18.000 euros per a Poesia, 12.000 euros per a Narrativa i 6000 euros per a Narrativa Científica, el Certamen VAE s'ha convertit en el més prestigiós de tot el territori lingüístic.