Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 27 d’octubre del 2011

La Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Safor critica que la Generalitat Valenciana encara no ha abonat les beques de llibres de l'alumnat de secundària

Dimarts es va reunir la Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Safor al Casal Jaume I. Les Ampes van alertar que a dia de hui la Conselleria d'Educació no ha fet efectives les beques de llibres de secundària, les quals, el curs passat, es van abonar en setembre, que és quan es realitza la compra dels llibres.

La Plataforma també va ser molt crítica amb la iniciativa del govern valencià de construir els anomenats Centres d’Iniciativa Social (CIS) tal com està previst en la Llei d’Acompanyament del Pressupostos de 2012. Aquesta iniciativa contempla la cessió de sòl públic a empreses privades per a la construcció i explotació de centres escolars.

La Plataforma s'ha adherit a la vaga d'estudiants universitaris i de secundària prevista per al dia 17 de novembre en l'àmbit dels Països Catalans i secundarà la casserolada que organitza FAPA València contra les retallades en les beques de menjador escolar, divendres 29 d'octubre.