Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimecres, 5 d’octubre del 2011

La Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Safor denuncia que les beques de menjador s'han reduït a la meitat

Participarà en la manifestació contra les retallades a Madrid

Dimarts 4 d'octubre va tindre lloc al Casal Jaume I una reunió de la Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Safor per analitzar el començament del curs escolar a la nostra comarca. El tema més comentat va ser la retallada en les ajudes al menjador escolar. La xifra mitjana que es calcula és que s'han reduït un 50% respecte al curs passat, ja que la màxima puntuació ha passat de 13 a 17 punts. (quan més punts és més difícil arribar-hi).

La Plataforma també demana que les escoletes infantils siguen gratuïtes. I reclama a la Conselleria d'Educació el pagament de les despeses de manteniment del centres educatius i les ajudes del menjador escolar pendents de pagament del curs escolar 2010-2011.

A més, s'ha decidit participar en la manifestació del 22 d’octubre a Madrid organitzada de manera unitària per STEPV, CCOO, UGT, ANPE i CSIF per reclamar un ensenyament públic de qualitat i dir no a les retallades. Els sindicats han organitzat autobusos per anar a Madrid des de la Safor. Més informació a l'STEPV Safor-Valldigna.

NOTÍCIES RELACIONADES
Gente de la Safor (05/10/2011)
Las Provincias (06/10/2011)