Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 21 de gener del 2010

Com arribar al Montdúver?

L'eixida de la Marxa reivindicativa per TV3 està prevista a les 11 h del matí des del final de la pista asfaltada que puja als repetidors del Montdúver.

Com s'hi arriba?
Venint des de Gandia, s'ha de passar la Drova i girar a la dreta pel penúltim carrer, on indica la residència del Montdúver. Pugeu amunt amb al cotxe i el deixeu a mitjan camí, on hi ha un aparcament. Des d'ací fins al cim del Montdúver hi ha una hora caminant.

Altres eixides a peu

A les 9 h des de Xeresa (zona del calvari). Convoca el grup de muntanya Viarany i Independentistes de la Safor.
A les 8.30 h des de Simat (Monestir). Convoca ERPV i el grup de muntanya Valldigna.

Diumenge, al Bartolo
Després de la pujada al repetidor de Perenxisa –que dóna cobertura a València i l’Horta- el passat desembre, Acció Cultural organitza dues marxes més, aquesta vegada als repetidors de Montdúver (que cobreix la Safor) i Bartolo (que dóna cobertura la Plana) per a denunciar l’intent de l’actual Govern valencià de tancar TV3 al País Valencià i fer una crida als ciutadans a fer un darrer esforç per recollir les signatures que ens falten per arribar a les 500.000 que necessitem.

El dissabte 23 de gener tindrà lloc la marxa al Montdúver, a les 11 del matí. Al cim del Montdúver i als peus del repetidor de TV3 actuarà Pep Gimeno "Botifarra". Cal recordar que a la comarca de la Safor ja s'han recollit més de 20.000 signatures per TV3.

I el diumenge 24 de gener, a les 11 del matí, des del Convent dels Frares Carmelites del Desert (Benicàssim) tindrà lloc la pujada al Bartolo. Per arribar fins al Convent, eixiran autobusos des de Castelló i Vila-real, Una vegada arribats al cim del Bartolo, també tindrà lloc una actuació del popular cantant Pep Gimeno “Botifarra”.