Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 15 d’octubre del 2009

Titot i David Rosell al bar del Casal


Fa deu anys Francesc Ribera “Titot” i David Rosell, junts embarcats en Brams i Mesclat, van presentar un espectacle acústic per transmetre una sèrie de cançons pregones que, per les seves característiques, s'excloïen d'escenaris grans i potència de so.

Però en Titot i en David mai han perdut ni el contacte ni el bon costum de treballar plegats, encara amb Mesclat, en gravacions, en arranjaments i fins i tot alguna actuació puntual i quasi secreta.

Titot i David Rosell, després d'uns mesos a l'obrador, presenten un nou espectacle junts; presenten un espectacle de petit format, d'arran, de cara a cara. El nou espectacle de Titot i David Rosell presenta cançons específiques per la idea i recorda moments plegats amb velles cançons dels seus altres projectes. L'espectacle nou de Titot i David Rosell no és tan acústic, tan calm com el que junts i sols havien presentat fa deu anys; es treuen la son de les orelles amb un espectacle dinàmic i eixerit. A partir del mes d'agost Titot i David Rosell presenten “L'Esca del Pecat”.