Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimarts, 30 de juny del 2009

Segueixen les celebracions pels títols del FC Barcelona 08/09

Pelada Torres i Avi Barça


El dissabte passat 27 de juny, la Penya Barcelonista de La Safor va continuar amb les celebracions pels títols aconseguits esta temporada pel nostre equip, i ho va fer d'una manera ben curiosa, complint la promesa que l'Avi del Barça va fer el passat més de desembre, en la festa del 20è aniversari de la Penya Barcelonista La Safor: Joan Casals (l'Avi del Barça i president de la penya barcelonista de Guardiola de Berguedà) es va afeitar la barba i Salva Torres (delegat del consell consultiu de penyes del FC Barcelona representant de les penyes barcelonistes de València i la Marina Alta) es va tallar el monyo al zero.

Abans del compliment de la promesa, al camp de futbol de Xeraco (La Safor - València) es va disputar un partidet de futbol entre la penya barcelonista La Safor i un combinat de jugadors de penyes barcelonistes de València i la Marina Alta, on en tot moment es va viure un clima de fraternitat i barcelonisme entre tots els jugadors i el nombrós públic assistent.

Després del partit, a la mateixa gespa del camp de futbol es van posar dos cadires per a que dos perruqueres professionals executaren la promesa afeitant-li la barba a l'avi del Barça i tallant-li el monyo al zero a Salva Torres, en mig dels aplaudiments de la gent a cada passada de màquina, bé a la barba d'un o al cabell de l'altre.

Per arredonir la jornada, es va celebrar un sopar de germanor al restaurant Lizarran de Plaza Mayor de Gandia on es van sortejar nombrosos regals entre els assistents: pòsters, pins, banderins, llibres, etc. Durant el sopar, els penyistes i més d'un que passava per allí, van poder gaudir d'una projecció de fotos i vídeos resumint el que havia sigut la temporada tant al món penyístic com al nostre equip, i de nou el ja famós cant de "Copa, Lliga i Champions" es va alternar amb el cant del Barça.

A més a més, destacarem que el delegat del consell consultiu de penyes, Salva Torres, junt a l'avi del Barça, van obsequiar al president de la Penya Barcelonista de Real de Montroi amb una plaqueta commemorativa per la recent reactivació de la seua penya.

En resum, magnífic tancament de temporada a la Penya Barcelonista La Safor i a la resta de penyes assistents, d'una no menys fantàstica temporada del club que tots portem al cor.