Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimarts, 21 d’abril del 2009

Dijous: Concentració per l'Ensenyament Públic

Dijous 23 d'abril
19 h Concentració per l'Ensenyament públic
Plaça de l'Ajuntament de Gandia

LA PLATAFORMA PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA SAFOR, CONSTITUÏDA PER: sindicats CGT,CCOO, UGT, STEPV, SEPC, Casal Jaume I, Escola d’estiu Marina-Safor, Col·lectiu de mestres de la Safor, Escola Valenciana, AMPA, BLOC , PSOE, ERPV.

VOL RECORDAR A TOTES I TOTS ELS PRESENTS

Com ja sabreu, des de l’inici de curs des de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic estem tractant, entre totes i tots, de capgirar la política educativa de la Conselleria d’Educació. Malgrat els dos mesos intensos de negociació que hem dut a terme, no ha estat possible arribar a cap acord concret pel que fa als 13 punts reivindicatius que presentarem a l’administració educativa.

El passat 15 de desembre la Plataforma va ajornar la vaga que estava convocada per al 17 d’eixe mes ja que la Conselleria va consentir negociar, un darrere d’un altre tots els 13 punts esmentats amb les diferents organitzacions amb dret a la negociació que conformem la Plataforma. Aquesta va demostrar aleshores la seua voluntat de diàleg.

A la fi d’aquest procés proposat per l’administració, la manca de compromisos i acords i la negativa a la rectificació de la política educativa del Consell representat pel Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, ha propiciat la decisió de la Plataforma de convocar la vaga ajornada el passat mes de desembre i fer una crida a la mobilització a tota la comunitat educativa i CONVOCAR LA VAGA I EL TANCAMENT DELS CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS el proper DIMARTS 28 D’ABRIL.

El moviment social que va aglutinar tota la comunitat educativa amb les mobilitzacions del primer trimestre i que va fer possible la manifestació del 29N cal que es torne a fer sentir: la gestió del poder públic del Partit Popular al País Valencià i en particular la seua política educativa han de canviar i solament ho podem aconseguir des de la força que ens dóna l’acció conjunta i el compromís de totes i tots nosaltres. Som optimistes, i ho som perquè tenim la raó. La raó que ens dóna el treball i esforç del dia a dia com a usuaris del sistema educatiu valencià.


PUNTS REIVINDICATIUS DE LA PLATAFORMA
1-300 places de llengua estrangera en infantil.
2-Revisió del mapa escolar.
3-Revisió infraestructures.
4-Revisió de les plantilles.
5-Catalogació lingüística dels centres.
6-Matriculació equilibrada.
7-Plurilingüísme.
8-Fracàs escolar i plans d'innovació.
9-Inspecció educativa.
10-Direccions.
11-Retirada ordre educació per a la ciutadania
12-Xarxa infantil pública.
13-Beques menjador i transport.