Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

divendres, 14 de novembre del 2008

Feliu Ventura ompli l'Aula Magna de la Universitat

La música en valencià sona amb força

Ahir començà el Tirant de Cançó. Cinc concerts simultanis en cinc ciutats del País Valencià constataren la bona salut de la música feta al nostre país en la nostra llengua.

Avui serà el torn d’Alcoi, a les 22:30h les veus d’Arthur Caravan, Pau Alabajos, VerdCel, Feliu Ventura i Miquel Gil ressonaran davant d’un teatre a hores d’ara gairebé ple.

Ahir dijous 13 de novembre, al voltant de les 20h. Miquel Gil a Elx, Feliu Ventura a Gandia, Pau Alabajos a Alacant, VerdCel a Onda i Arthur Caravan a València, delectaren amb la seua música a centenars de persones. Cinc concerts simultanis que han servit per presentar el CD recopilatori Tirant de Cançó, un recull de temes de cadascun dels músics que han passat pel Centre Ovidi Montllor-Acció Cultural del País Valencià durant els seus primers cinc anys de vida i que no fa més que materialitzar la vinculació del CCOM-ACPV amb la música en català durant anys i anys.

I com a cloenda d’aquesta presentació avui divendres 14 de novembre a les 22:30h. al Teatre Principal d’Alcoi (Sant Tomàs 5) aquests cinc músics actuaran plegats davant d’un teatre amb les entrades gairebé exhaurides. Tanmateix encara resten entrades i les podeu aconseguir a través de servicam: www.servicam,.com / 902 44 43 00 o bé al mateix Teatre Principal dues hores abans de l’espectacle.