Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimarts, 18 de novembre del 2008

Batiste Malonda reconegut pel Casal Cultural de Pego


El Casal Cultural de Pego es complau en anunciar que com a commemoració del 75 aniversari de la Casa del Poble de Pego, lloc on tenim la nostra seu social, durant tot l'any 2008 hem estat fent activitats commemoratives i per a culminar aquesta data, estem organitzant una entrega de premis a la gent del nostre poble, comarca i país que representen els valors que defensem a la nostra associació cultural.

Això doncs, el pròxim divendres 21 de novembre farem entrega de 4 guardons honorífics a les següents personalitats o entitats:

-Xavi Morant: Per la tasca duta a terme en la divulgació de la cultura popular valenciana durant els 15 anys que ha dirigit el programa de radio " La Manta al Coll" a RadioPego.

-Associació "Arrels de la Marina": Per haver aconseguit un model de col·laboració comarcal en defensa del territori, amb un destacat poder de convocatòria.

-Batiste Malonda i l'escola "El Castell" d'Almoines: Per defendre un model d'escola pública, participativa i Valenciana, malgrat les imposicions despòtiques de la conselleria d'educació de la Generalitat Valenciana.

-Joan Francesc Mira: Per el valor de la seva obra de recerca històrica i divulgació del patrimoni col·lectiu del País Valencià.

Per a l'acte d'entrega dels premis, comptarem amb l'actuació de La Butaca Teatre, que ens oferirà l'obra "Don't Worry".

Es servirà el següent menú:
Entrants amb Pernil i formatge Manxec i tomaca, coca de xampinyons, dàtils amb bacó i ametlles fregides.
Plat de Fua amb figues, dolços de codony, i salsa de fruits del bosc i pa tostat.
Confit d'ànec al Pedro Jimenez
Bomba de xocolata
Begudes: Aigua, vi negre, vi blanc, Cervesa, refrescos...

Per a assistir al sopar, cal fer un ingrés de 32 € per persona, indicant el nom dels assistents al número de comte: 30821230644178476018 de la Caixa Rural.