Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

divendres, 28 de desembre del 2007

Una veïna de Gandia colpejada i detinguda il.legalment per la policia local de València


Maulets rebutgen la repressió impune

Des de Maulets hem de denunciar uns fets que van ocórrer ara fa un mes. El dijous dia 8 la plaça de Benimaclet de València fou invadida per una vintena de policies locals que supervisaven la feina de dos treballadors de l’Ajuntament que estaven netejant la plaça. A les tres del matí quan estava la plaça plena de gent que havia eixit de festa, els agents es van posar especialment agressius insultant, espentant i colpejant a la gent. En aquesta situació una veïna de Gandia fou colpejada amb una porra sense cap motiu i en demanar-li el número de placa a l’agent que l’havia colpejada fou detinguda il·legalment i portada a la presó on va restar durant 16 hores.

Durant aquest temps va passar per 5 calabossos, fou escorcollada tres voltes i insultada i humiliada per parlar en valencià. Ara està a espera de judici juntament amb tres persones més que estaven presents aquella nit i que també van sofrir insults i colps.

L’abús d’autoritat de la policia local i nacional no ens ve de nou. Fa més de dos anys 13 persones foren detingues a Gandia per protestar pacíficament contra el feixista, exfalangista i president de la Diputació de València, Fernando Giner. Aquestes joves també estan a espera de judici. Un judici que no tardarà en realitzar-se i la sentència del qual els pot condemnar a penes de fins a dos anys de presó.

Des de Maulets rebutgem la repressió impune que patim les persones que representem un perill per a aquest estat capitalista, antidemocràtic feixista i repressor pel sol fet de pensar diferent. Davant de fets com aquestos no ens podem quedar quetes. Cal que pensem, que reflexionem, que ens rebel·lem i lluitem.

Contra el feixisme i la repressió!
Per l’absolució dels 13 de Gandia!

“Sols el poble salva el poble”

Maulets, 10 de desembre de 2007

1 comentari:

Anònim ha dit...

El PP d'Alacant amb Ripoll com a cap en contra de la normalització de la nostra llengua.

La Diputació d´Alacant segueix discriminant la nostra llengua, ara amb la pàgina web dels pobles de la província.

Conmemorem els 25 anys de la llei d'ús i ensenyament del valencià (1983-2008),
enviant un missatge ben clar a la Diputació d´Alacant.

Quasi totes les pàgines web dels pobles de la província d´Alacant sols en castellà, amb la col.laboració de la Diputació d´Alacant, veure els enllaços més avall i comproveu-ho:

http://www.murla.es

http://www.facheca.es

http://www.bolulla.es

http://www.tollos.es


etc.

La Diputació d´Alacant segueix exclouent el valencià, i segueix ignorant els drets lingüístics dels valencians recollits en l'estatut i la constitució. Ara amb les webs dels pobles segueixen discriminant la nostra llengua.
De que serveix la llei d'ús i ensenyament del valencià si aquesta llei no s'aplica?

Diguem No a la Discriminació a la nostra Llengua per part de la Diputació d´Alacant, enviant un missatge ben clar a:

registro@dip-alicante.es
erroresladipu@geonet.es
consultas_sindic@gva.es
avl@gva.es


Missatge a enviar:



Vull manifestar la meua queixa perquè la Diputació d'Alacant tan sols utilitza exclusivament el castellà, en la seva web, en les actes del plenari i comissions, però també en el BOP, topònims i senyalitzacions en les carreteres, les pàgines web dels pobles de la província d´Alacant, etc. Aquest fet vulnera la Constitució Espanyola, l'Estatut d'Autonomia Valencià i la Llei 4/1983 d'ús i ensenyament del valencià i constitueix un cas clar de discriminació lingüística. Com a valencianoparlants no tolerarem el menyspreu a la nostra llengua, i la vulneració dels nostres drets lingüístics.

Col.lectiu del Bloc de Benigembla


Reclamem els nostres drets lingüístics.