Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dilluns, 19 de setembre del 2011

La reivindicació pel valencià torna a centrar els actes festius del Correllengua 2011


Aquesta edició està dedicat al centenari dels naixements d'Enric Valor i Manuel Sanchis Guarner

L'escriptor i fill predilecte de Gandia, Josep Piera, llegirà el manifest de la festa per la llengua


La festa per la llengua tornarà a recórrer els carrers del centre històric de Gandia per a reivindicar el seu ús, dissabte 24 de setembre. Aquesta edició del Correllengua està dedicada a dos il•lustres lingüistes del valencià: Enric Valor i Manuel Sanchis Guarner.

Els actes del Correllengua 2011 començaran a les 7 de la vesprada a la plaça Jaume I, lloc on començara la cercavila pel centre de Gandia, amb els grups de cultura popular: Colla de dimonis Fem Fredat de Simat, Dolçainers i Tabaleters de la Safor, grup de dansaires Uxola de Pego, Muixeranga de la Safor, Muixeranga de Cullera, grup de dansa popular Roda i Volta del Casal i la xaranga 2x4.

En arribar a la plaça del Prado, l'escriptor i fill predilecte de Gandia, Josep Piera, llegirà el manifest. Tot seguit hi haurà el sopar popular (compra de tiquets al Casal, 11 €).

La nit del Correllengua sempre acaba amb música, i enguany amb quatre grups: el folc de Xerinola, King Kong Boy (Gandia), Desgavell (Oliva) i el hardcore electrònic dels combatius Eina.


PROGRAMA


Web del Correllengua del País Valencià