Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

divendres, 24 de juny del 2011

La Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Safor es mobilitza contra les retallades i el decret que elimina les línies en valencià

Hui en roda de premsa, la Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Safor, constituïda fa dos anys per partits polítics, sindicats, Ampes i associacions culturals, ha anunciat que es mobilitzarà per a frenar les retallades anunciades per la Conselleria d'Educació en l'ensenyament. També ha criticat el decret que elimina les línies en valencià dels centres educatius i que tan bons resultats ha donat.

La Plataforma ha desmuntat alguns punts del decret, ja que no aconsegueix el plurilingüisme, sinó reduir l'ensenyament d'assignatures en valencià.

La Plataforma ha anunciat que hi haurà una concentració dimecres 29 de juny a la Plaça Major de Gandia, el mateix dia que es reuneix la mesa tècnica d'ensenyament composada per sindicats i Conselleria d'Educació.

La Plataforma també ha donat suport als cinc centres educatius de la Safor que ja han iniciat mobilitzacions contra les retallades i a favor del valencià. (2 centres a Oliva, 1 a Gandia, 1 a Bellreguard i 1 a Tavernes de la Valldigna).

VEURE VÍDEO DE LA RODA DE PREMSA

NOTÍCIES RELACIONADES
La Safor puede perder 100 profesores, Gente de la Safor (03/06/2011)
50 maestros atentos al tijeretazo, Las Provincias (25/06/2011)
Sí al valencià, no a les retallades, Ràdio Gandia (24/06/2011)