Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 16 de juny del 2011

ACCIÓ CULTURAL SE SUMA A LA CONVOCATÒRIA DE MANIFESTACIÓ PER L'ENSENYAMENT PÚBLIC, DE QUALITAT I EN VALENCIÀ

L'entitat participarà en la manifestació de dissabte vinent amb pancarta pròpia

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va participar en la roda de premsa que ahir dimecres 15 de juny va fer la Plataforma per l’Ensenyament Públic a la seu de FAPA per a presentar la manifestació del pròxim 18 de juny a València.

L'entitat ha acordat de sumar-se a la convocatòria davant les polítiques antivalencianes del Govern del president Camps també en el camp de l'educació, les quals estan provocant una creixent degradació de l'ensenyament públic, tant de les infraestructures, com de les condicions de treball del professorat, com del finançament i les plantilles cada vegada més insuficients, fets que perjudiquen la formació dels nostres xiquets i xiquetes.

A tots aquests factors s'ha sumat ara el projecte del nou Govern valencià d'eliminar les anomenades "línies en valencià", conegudes pel seu èxit educatiu i la creixent demanda que el seu bon resultat provoca. És del tot inexplicable la pretensió d'eliminar-les precisament quan són una història d'èxit, reconegut tant pels professionals com pels pares i mares.

Per tot això, ara cal reafirmar el compromís amb l'ensenyament públic, de qualitat i en la nostra llengua, i expressar-lo públicament, el dissabte 18 de juny, a les 18 hores, des de la plaça de Sant Agustí.

Fotografia de la roda de premsa:
De peu: Ignacio Blanco (EUPV), M.Ángeles Lorente (Moviments de Renovació Pedagògica), Agustí Cerdà (ERPV), Toni Gisbert (ACPV), Rodolf Soler (Valencians pel Canvi), Rafaela Azmecua (CAVECOVA), Carmen Torres (CGT). Asseguts:  Marc Candela (STEPV), M. José Navarro (FAPA), Vicent Moreno (Escola Valenciana) I Pau Díaz (CCOO).