Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 28 d’abril del 2011

Pau Alabajos a Benifairó de la Valldigna

L'Ajuntament de Benifairó de la Valldigna commemora la diada del 25 d'abril amb un concert extraordinari del cantautor torrentí PAU ALABAJOS el proper divendres 29 d'abril a les nou del vespre a l'Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna.

El torrentí presentarà el seu tercer disc "Una amable, petita i trista patira", un acurat treball en el que el jove músic fa el salt simfònic i on la denúncia social segueix sent una constant en les tesis musicals. Destaquen els temes: "Fosses del silenci", dedicat a les víctimes del genocidi franquista al País Valencià o "Zaping", un clam a la manipulació mediàtica del Govern Valencià.

 Benifairó de la Valldigna ha esdevingut un aparador de la música en valencià acollint concerts de músics d'arreu del País com Al Tall (l'Horta), OBRINT PAS (l'Horta), La Gossa Sorda (La Marina), Miquel Gil (l'Horta), Carraixet (l'Horta), Pau Alabajos (l'Horta), Andreu Valor (El Comtat), Xavi Mo (La Valldigna), AMANIDA PEÏOT (La Valldigna)  FINGERTIPS (La Valldigna) i acollint grans concerts com el concert solidari contra l'Alta Tensió de la PKAT, les tres edicions del Festival MÉS QUE ROCK, o la convocatòria del primer COMcert convocat pel Col•lectiu Ovidi Montllor de músics i cantants del País Valencià.

Dades de l'autor
Pau Alabajos (Torrent, 1982) és l’actual secretari del Col•lectiu Ovidi Montllor (COM). Fou guardonat amb el premi Ovidi l’any 2006 (a la millor lletra per “Cançó explícita”) i l’any 2007 (al millor disc de cançó d’autor per Teoria del Caos). L’any 2008 fou doblement guardonat als premis Enderrock per votació popular (millor disc de cançó d’autor Teoria del Caos i millor artista de cançó d’autor). El 27 de gener la presentació del nou disc del torrentí inaugurà el festival BARNASANTS a l’Auditori Nacional de Catalunya (Barcelona) - www.paualabajos.cat