Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 24 de febrer del 2011

"Una altra història": és un fàrmac divulgatiu, estimulador, alternatiu

Dijous 24 de febrer
20 h Presentació del llibre "Una altra història" de Vicent Artur Moreno
(Denes, 2010)
Amb la presència de Francesc Ferrer, editor del llibre
i Vicent Artur Moreno, autor del llibre
Sala de conferències


Títol: UNA ALTRA HISTÒRIA
Autor: Vicent A. Moreno Giménez

Imagineu que Una altra història és un medicament. No va adreçat a especialistes, sinó a persones que volen començar a saber. Volem preguntes, no respostes.

És un fàrmac divulgatiu, estimulador, alternatiu. Volem explicar la història per la gatera. Aquest remei té unes recomanacions i unes instruccions d’ús.

Composició: Cada pàgina d’aquest fàrmac conté una base fonamental de rigor històric. Excipients: metilparabén, carbòmere, alcohol etílic (que no ha ingerit l’autor), essència d’espígol, sàlvia i pebrella de Mariola, la Serrella i el Benicadell. Aranyons i  sajolida del Penyagolosa amb  recursos i llicències tolerades. La divulgació n’és l’essència i l’erudició moltes vegades la deixem per a altres fàrmacs d’un espectre més profund. L’actual sistema de salut mental que és la democràcia permet fins a un cert punt que alguns perdedors escriguen des del seu prisma part de la història. Alguns, fins i tot, el publiquen. I uns pocs, el llegeixen. Hom calcula que uns dos o tres la comprenen.

Propietats: Una altra història és un fàrmac amb un principi sòlid actiu: el benzoat de sorpresa barrejat amb el polisorbat de paradoxa i anions positius i negatius al 50% de dades històriques, síntesi, selecció i comprensió.  Aquests compostos creen en el pacient un estat de consciència reflexiva on la certesa desapareix. A vegades hi ha una primera sensació de neguit, vertigen, molèstia o ràbia que després esdevé benestar i seguretat. Els adequats excipients asseguren la penetració transcutània i intervisceral no agressiva del fàrmac.