Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dilluns, 26 d’abril del 2010

LA MANIFESTACIÓ UNITÀRIA DEL 24 D’ABRIL ESDEVÉ UNA DE LES MÉS MULTITUDINÀRIES DELS ÚLTIMS ANYS

50.000 PERSONES OMPLEN ELS CARRERS DE VALÈNCIA

La manifestació que  dissabte 24 d’abril ha recorregut els carrers de València ha estat la més multitudinària mobilització dels darrers anys al País Valencià. 50.000 persones han omplert els carrers de la ciutat, en una manifestació festiva i lúdica en la que han participat tots els sindicats, els partits progressistes i les principals associacions i entitats culturals i socials.

L’èxit de la manifestació confirma l’encert de l’estratègia de treball unitari impulsada per les organitzacions convocants amb l’objectiu de sumar esforços per aconseguir majories socials que facen possibles canvis concrets, davant la greu situació que pateix el País Valencià.

Ara el Govern valencià té l’oportunitat d’escoltar el crit d’un sector importantíssim de la societat valenciana i obrir-se al diàleg i a escoltar el que tenim a dir les diferents organitzacions representatives dels diferents àmbits que avui hem omplert els carrers de València.

Però si el Govern valencià continua entestat a negar-se al diàleg, el treball unitari (del qual avui València ha vist un resultat palpable en aquest èxit al carrer) permetrà guanyar nous reptes (com aturar la destrucció del Cabanyal i fer possible, gràcies al mig milió de signatures, el tràmit del projecte de llei que permetrà la legalització de les emissions de TV3 al País Valencià). I no només això, sinó que assistirem a una mobilització social creixent durant el proper curs.

+INFO