Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimarts, 7 de juliol del 2009

Martí Domínguez inicia el cicle “200 anys del naixement de Darwin” amb una xarrada al Casal Jaume I


Dijous 9 de juliol
CICLE 200 ANYS DEL NAIXEMENT DE DARWIN
20 h Conferència “La religió de Darwin”
, a càrrec de Martí Domínguez, director de la revista Mètode i escriptor
Presenta Josep Ferrairó, catedràdic de Biologia de l'IES Ausiàs Marc
Sala de Conferències


El professor de la UV, Martí Domínguez, inicia aquest dijous 9 de juliol, el cicle que ha organitzat el Casal Jaume I sobre el naixement de Darwin. Domínguez parlarà sobre “La religió de Darwin”.

El catedràtic de Biologia de l'IES Ausiàs Marc de Gandia, Josep Ferrairó, serà la persona encarregada de presentar l'acte.

Martí Domínguez és el director de la revista de divulgació científica de la UV Mètode i articulista del setmanari El Temps.

---

Martí Domínguez (Madrid, 1966), biòleg, escriptor i periodista. Doctor en Biologia i professor de Periodisme de la Universitat de València, ha alternat la recerca i la docència amb el periodisme i la literatura.

Col·labora setmanalment a la revista El Temps amb articles sobre ciència i literatura, i als diaris El País i La Vanguardia. Part dels seus articles han estat aplegats en els reculls Peiximinuti (1993) i Bestiari (2000). Com a novel·lista escriu una trilogia sobre la il·lustració francesa, amb els títols Les confidències del Comte de Buffon (1997), guardonada amb els premis Crexells, Andròmina i Crítica de la Universitat de València; El secret de Goethe (1999), premi Prudenci Bertana i Crítica de la Universitat de València; i El retorn de Voltaire (2007), premi Josep Pla.

El 2007 rep el Premi Nacional de Cultura de Periodisme de la Generalitat de Catalunya per a la seva labor com a director de la revista de divulgació científica Mètode.

És soci de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.