Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimarts, 29 de juliol del 2008

Èxit de públic en la primera edició del JOVESTIU


Dissabte 26 de juliol Oliva (la Safor) va ser l'escenari de la primera edició del JOVESTIU, un concert organitzat pels Joves d'Acció i que va comptar amb la presència del Corredor Polonés, Desgavell i la Gossa Sorda.

El concert, coordinat pels Joves d'Acció, va ser un èxit de públic, un miler d'assistents, i un èxit de civisme, ja que no hi va haver cap incident. L'organització del concert té la intenció de consolidar cada any una trobada de grups de música en valencià.

S'ha d'agrair la col·laboració de l'IES Gregori Maians i de l'Ajuntament d'Oliva.

Dissabte al matí, previ al concert, els Joves d'Acció, vinguts de tot el País, es van reunir a Gandia en la primera assemblea, en la qual es va aprovar el reglament de funcionament i es van triar els càrrecs de coordinació. Per a les comarques del Nord, Xavi Ochando serà el coordinador; comarques Centrals, Marc Pérez; i comarques dels Sud, Joan Rovira. A més, també es van triar els coordinadors comarcals i locals.

En l'últim punt del dia de l'assemblea de Joves d'Accio, es va aprovar una moció de suport a Bastiste Malonda, exdirector del CP el Castell d'Almoines i es va demanar la dimissió del conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora.