Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dilluns, 15 de desembre del 2008

Exposició: 40 anys del PSAN

Inauguració dilluns 15 de desembre
Sala de la Muralla
Oberta fins al 5 de gener de 2009

El Partit Socialista d’Alliberament Nacional dels Països Catalans (PSAN) enguany complirà els seus quaranta anys de vida política. És la nostra voluntat de commemorar, públicament, aquest aniversari amb una exposició gràfica recollint els aspectes més rellevants de la vida política protagonitzada per les dones i homes del nostre partit amb els objectius finals de la reunificació dels Països Catalans, per la independència i socialisme a la nació catalana.

L’exposició gràfica consta de vint-i-un plafons de mides uniformes. El contingut dels plafons són reproduccions de fotos, cartells i documents els quals comprenen i destaquen la vida política en la que el nostre partit ha participat des del finals de l’any 1968 fins el 2008.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldria preguntar si Néstor Novell, patró de la Fundació, també era del PSAN.
És que tan sols fa un parell d'anys que visc ací a Gandia i no entenc encara molt bé el que passa a aquesta ciutat, doncs hi ha personatges que van per un costat i altre, fent i desfent, no se si m'explique.
A vore si m'ho poguereu aclarir, per favor.
Molt agraït,
cordialment
Vicent Martínez i Bellver

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Des de la Fundació no podem respondre a la pregunta. Nèstor va dimitir de patró quan va acceptar el càrrec a l'Ajuntament de Gandia. Nèstor és una persona accessible a la qual li pots fer directament la pregunta.