Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dissabte, 1 de setembre del 2012

Correllengua Gandia 2012: Ens ajudeu?

El proper 5 d'octubre la flama de la llengua arribarà a Gandia. A la nostra comarca la celebració del Correllengua es remunta a l'any 1995, a l'ermita de Santa Anna. Han estat 17 anys de celebració ininterrompuda que l'ha consolidat ja com una tradició a la tardor saforenca. Cada any ens apleguem per celebrar que la llengua és el nucli del nostre ideari col·lectiu amb una bona mostra de la nostra cultura popular: balls, danses, moixerangues, dimonis i música.

Els/les ciutadans/es de la Safor-Valldigna han demostrat en moltes ocasions la seua decisió en la defensa de la llengua, cultura i la identitat col·lectiva del nostre poble. Per això estem segurs que una vegada més i amb l'aportació de tothom, ens retrobarem al carrer.

QUÈ DEMANEM?
Tot i haver comptat darrerament amb aportacions de les administracions públiques, el Correllengua sempre ha pogut dur-se a terme amb la participació econòmica i el treball dels socis/es i col·laboradors/es. Davant la negativa de les administracions públiques a col·laborar econòmicament en l'organització del Correllengua per motius estrictament polítics, aquest any necessitem una major aportació de tots i totes per fer-lo possible.

Necessitem 2500 euros pel lloguer de taules, cadires, equips de so, il·luminació, actuacions musicals, pólvora i assegurança per als nostres dimonis. Així doncs, per tal que el Correllengua d'enguany siga possible, necessitem les vostres aportacions econòmiques, que podeu fer mitjançant la plataforma Verkami en aquest link: Verkami Correllengua 2012.

Moltes gràcies a totes i tots!