Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 3 de març del 2011

La coordinadora comarcal "Sí a TV3" convoca una concentració dissabte a Gandia

Demana la dimissió del president Camps per atemptar contra la llibertat d'expressió

El dijous 27 de febrer es van reunir al Casal Jaume I representats d'associacions, sindicats i partits polítics amb l'objectiu de protestar pel tall de TV3 al País Valencià. Fruit d'aquest malestar, es va crear la coordinador comarcal "Sí a TV3".

La coordinadora comarcal ha decidit convocar una concentració dissabte 5 de març, a les 18.30 h, a la plaça Major de Gandia i fa una crida a participar-hi tota la societat civil.

La pancarta central de la concentració dirà "Sense senyal. Sí a TV3". És la mateixa pancarta que hem pogut vore a les concentracions i manifestacions de València i Castelló. I Ximo Vidal, de Pluja Teatre, llegirà el manifest.

En la roda de premsa, Alfons Ochoa, com a representant de la coordinadora comarcal "Sí a TV3" va demanar la continuïtat de les emissions de TV3 al País Valencià, la retirada de les multes contra Acció per emetre TV3 i la dimissió de Francisco Camps com a president de la Generalitat per atemptar contra la llibertat d'expressió, la pluralitat informativa i la nostra cultura.

Després de la concentració de Gandia, hi haurà una gran manifestació a València el dia 16 d'abril, per a demostrar a la senyora portaveu del govern valencià que "no som quatre gats" els qui volem veure TV3.

NOTÍCIES RELACIONADES
Radio Gandia (02/03/2011)
Gente de la Safor (02/03/2011)