Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimecres, 13 de maig del 2009

El projecte en xarxa "Valldigna som i serem" compleix tres anys


A hores d'ara, des del projecte ja consolidat, arriba informació puntual a més de 700 persones mitjançant una llista de distribució pròpia, informant també a la comarca des del diari en format bloc "ValldignaDigital", amb l'objectiu prioritari de promoure la llengua i cultura Catalana a La Valldigna, La Safor i la resta de comarques centrals.

Entre els projectes culturals engegats destaquen els tres promoguts amb motiu del Festivern 2007 celebrat a Benifairó de la Valldigna: Poesia de proximitat, Cinema de la Terra, i Ruta de l'aigüa de La Valldigna, així com la trobada de mitjans digitals en Català de l'any passat amb motiu del segón aniversari del projecte i la programació del passat 9 d'Octubre a Simat.

Actualment junt a ValldignaDigital ofereixen informació puntual ValldignaCultura, i el bulleti electrònic del FUCAT. Ara però el projecte en xarxa s'amplia amb nous editors i col·laboradors. Des de la xarxa hem convidat i autoritzat tots els col.lectius, mitjans de comunicació i propietaris valldignencs amb bloc al servidor bloc.cat, per tal que puguen des d'ara editar articles, enllaços i categories directament a ValldignaDigital, convertint-se en un bloc mancomunat i d'informació lliure al servei de la societat civil de LA VALLDIGNA. D'altra banda articulistes reconeguts a les nostres comarques com Miquel Juan, Sico Fons i Enric Marco (de La Valldigna), Núria Cadenes, Toni Cucarella, Pau Alabajos, Xavi Xarria, Josep Nadal han compromés la seua presència al mitjà mitjançant la republicació d'articles d'opinió i/o col.laboracions especials.