Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dilluns, 7 de març del 2011

Més d'un miler de persones demanen la TV3 a la Safor

La coordinadora comarcal "Sí a TV3" està satisfeta per la resposta de la ciutadania en la concentració per TV3 que va tindre lloc dissabte 5 de març a la plaça Major de Gandia, on representants de partits polítics, sindicats i associacions van portar una pancarta amb el lema "Sense senyal. Sí a TV3".



Més de 1000 persones es van aplegar a la capital de la Safor per a demanar la continuïtat de les emissions de TV3 a la Safor, tot en un ambient festiu i reivindicatiu. El grup de danses "Roda i Volta" del Casal Jaume I va ballar diferents balls populars valencians.

L'actor Ximo Vidal, de Pluja Teatre, va llegir un manifest molt crític amb el president Camps i va fer una crida a la mobilització: "A la “Comoditat Valenciana” funcionen cinc canals de televisió, dedicats al tarot i el consultori, sense llicència, i no han estat perseguits. La censura a TV3 no és més que la punta de l’iceberg, el que resta amagat, el que no es veu, és el que fa més por. Venen a per nosaltres! Açò de TV3 és sols el principi: l’escola en valencià i un llarg etcètera vindran darrere".

Aquesta és la tercera concentració que hi ha a la Safor per TV3, i no serà la darrera. Este dijous la coordinadora comarcal es tornarà a reunir per proposar futures accions. De moment, Acció Cultural ja ha convocat una manifestació a València per al dia 16 d'abril.

MANIFEST DE XIMO VIDAL

NOTÍCIES RELACIONADES
Levante (06/03/2011)
Gente de la Safor (05/03/2011)
Safor Guia (07/03/2011) 
Radio Gandia (07/03/2001)