Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dimarts, 1 de febrer del 2011

Nou projecte de Jonathan Bellés

Thinking About és el títol de la nova peça audiovisual de l'equip 451. Es tracta de la primera vídeo dansa dirigida pel jove realitzador Jonathan Bellés, que als 22 anys ha estat encarregat de dirigir un documental sobre René Magritte a Brussel•les, al costat de Beatriz Heredia, directora artística d'ambdues peces.

L'obra, que estarà dividida en tres grans blocs, ens submergeix en el món del pensament, on predomina la dansa clàssica, en l'instint que es compon de la dansa contemporània i en el sentiment, composta de dansa abstracta. Tot això mitjançant la coreografia creada i interpretada per la ballarina Sheila Toledo.

Actualment l'equip, compost per professionals de l'audiovisual, estan treballant en les següents seqüències que es rodaran al febrer. La música corre a càrrec del compositor valencià Miquel Àngel Múrcia, qui duu cinc anys treballant amb l'equip 451.

Aquesta nova producció compta amb el patrocini de la facultat de Belles Arts de Sant Carles i la direcció del Màster en Producció Artística. A més de comptar amb la col•laboració de la Universitat Politècnica de València, lloc on s'estan desenvolupant els rodatges de les diferents seqüències de Thinking About.

Podeu veure el trailer, fotografies i seguir el procés del projecte a través de la web www.produccions451.com.



Video Danza (Teaser 2010) from Video arte de Jonathan Bellés on Vimeo.