Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

divendres, 23 de març del 2012

La Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Safor dóna suport a la vaga general del 29 M

També anima a participar a les concentracions comarcals contra les retallades en els serveis públics que se celebraran dimarts 27 de març

La Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Safor es va reunir dijous 23 de març al Casal Jaume I i va acordar donar suport a la vaga general del 29 de març i exigir al govern espanyol que canvie la reforma laboral perquè "no servirà per crear ocupació, a més facilita i abarateix l'acomiadament, i reforça el poder empresarial per a modificar unilateralment les condicions de treball.

També la Plataforma va una crida a tota la ciutadania perquè participe de forma massiva en les concentracions contra les retallades en els serveis públics que està aplicant el govern valencià. Les concentracions tindran lloc a Oliva (17.15 h), Simat (18 h) i a Gandia (19 h) el pròxim dimarts 27 març.

A més, la Plataforma defensa el professorat davant dels darrers atacs per part del Consell valencià que estan afectant la imatge dels educadors. La Plataforma lamenta aquesta campanya de descrèdit del professorat que és infundada, a més d'una cortina de fum per evitar parlar de la reforma laboral i de les retallades en els serveis públics. La Plataforma recorda que el mes de juliol sempre ha estat un mes laboral per al professorat, no lectiu.

En les properes setmana, es crearà a la Safor la Plataforma en Defensa de l’Estat de Benestar i els Serveis Públics, formada per organitzacions socials i culturals, partits polítics i els sindicats, i té com a finalitat la coordinació del treball en favor de les polítiques públiques de benestar i serveis socials, actualment amenaçades.