Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 10 de desembre del 2009

Més d'un miler persones participen en les activitats de l'Aplec Excursionista dels Països Catalans



Totes les excursions per les muntanyes de la Safor van exhaurir les places disponibles

Durant els cinc dies que ha durat l'Aplec Excursionista dels Països Catalans han participat més de 1000 persones en les diverses activitats programades. Les més multitudinàries han estat les excursions per les muntanyes de la Safor (800 participants), l'actuació de l'humorista Xavi Castillo (700 assistents) i el sopar de germanor amb 600 excursionistes.

L'Aplec ha tingut lloc este pont de desembre, des de divendres 4 a dilluns 8 de desembre, als municipis de Simat i Benifairó de la Valldigna, els quals han acollit la diversitat d'actes musicals, de xarrades i d'excursions. El número d'inscripcions ha arribat a les 800 persones, vingudes dels diferents territoris de parla catalana, tant de l'Alguer i la Catalunya Nord com de les Illes o del País Valencià.

L'organització vol agrair la col.laboració desinteressada dels voluntaris que ha fet possible que l'Aplec siga un èxit de públic i d'organització, així també com als Ajuntaments de Simat i Benifairó a tots els assistents.

Una mostra de l'èxit de l'Aplec ha estat que totes les excursions programades han exhaurit les places disponibles, tant les eixides de muntanya com les visites culturals a Sueca i Gandia. L'organització també està molt satisfeta de que totes les xarrades organitzades als dos municipis de la Valldigna s'han omplert, malgrat que la majoria eren simultànies.

L'any que ve l'Aplec Excursionista dels Països Catalans s'organitzarà a Sóller, a les Illes Balears.