Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 15 de setembre del 2011

En resposta a l'Ajuntament de Gandia sobre el Correllengua 2011

En resposta a la nota de premsa de l'Ajuntament de Gandia, la Fundació Casal Jaume I la Safor-Valldigna, com a organitzadora del Correllengua 2011, declara:

- El Casal Jaume I no vol entrar en polèmiques estèrils per l'ús dels logos.

- L'Ajuntament de Gandia col•labora en el Correllengua 2011, per això, la Fundació Casal Jaume I la Safor-Valldigna ha fet ús del logo de l'Ajuntament de Gandia.


El Correllengua 2011 està dedicat a dues figures cabdals de la cultura, la llengua i la literatura del País Valencià, com són Enric Valor i Manuel Sanchis Guarner. Figures reconegudes per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, i que també l'Ajuntament dedica un espai a Enric Valor en la Fira i Festes 2011. Aleshores, l'Ajuntament de Gandia hauria d'estar satisfet de col•laborar en aquesta activitat cultural.

---
NOTA DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT DE GANDIA:
El Ayuntamiento de Gandia ha comunicado a los responsables del Casal Jaume I su descontento por la utilización del escudo de la ciudad en el cartel anunciador de un acto organizado por esta Asociación.

Gandia 15.09.2011. El Gobierno Municipal de la ciudad ha informado a los responsables del Casal Jaume I que no vuelvan a utilizar el Escudo Oficial del Ayuntamiento de Gandia en los carteles de un acto que organiza, “gran parte de la población no lo comparte y además siente herida su sensibilidad, ya que representa una marcada ideología política, que incluso suele mostrar símbolos anticonstitucionales, por lo que no podemos permitir la utilización del escudo de la ciudad en este tipo de manifestaciones” ha declarado Vicent Gregori, Concejal de Cultura y Educación.


---
NOTICIES RELACIONADES
Las Provincias (16/09/2011)

Las Provincias (17/09/2011)