Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"

Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor "25 d'Abril"
Gràcies per la vostra participació. Encara podeu adherir-vos a la plataforma.

dijous, 10 de juliol de 2008

El jutjat autoritza l'entrada de la Generalitat Valenciana en els repetidors de TV3 d'Alginet i la Llosa de Ranes


El cessament de les emissions és una mesura cautelar i es pot efectuar en qualsevol moment

Dimecres 9 de juliol s'ha rebut a la seu d’Acció Cultural del País Valencià la interlocutòria del jutjat del contenciós administratiu número 9 de València per a entrar als repetidors de TV3 d'Alginet i la Llosa de Ranes. Estos dos repetidors donen cobertura a la zona de la Ribera Alta i la Costera.

Esta resolució és d'immediata execució, atés que encara que ACPV ha avançat que presentarà recurs d'apel·lació, el mateix no té efectes suspensiu.

La resolució del contenció administratiu número 9 de València no fixa un termini per executar-la, la qual cosa significa que queda a l’arbitri de la Direcció General de promoció Institucional, depenent de la Generalitat Valenciana, el fer-la efectiva, cessant les emissions de TV3.

2 comentaris:

Jorge ha dit...

Hola amigo: quería invitarte que visites el blog que estoy realizando con mis alumnos de segundo año de la secundaria sobre LA DISCRIMINACIÓN.
http://nodiscrimine.blogspot.com
Tema arduo e interesante.
Seguro será de tu agrado.
Tu aporte será valioso
Un abrazo desde la Argentina.

Paco ha dit...

D'aquí al que fa Hugo Chávez a Venezuela ja no queda res. Els polítics a la salvaguarda de la cultura i la llengua...UNA MATEIXA LLENGUA encara que els pesi a molts (o caldria haver dit dels seus propis interessos i benefici propi)